Greijdanus Meppel in actie voor Verre Naasten

Ruth wielstra

( Lid van team: 1DTH in actie voor Verre Naasten  )

van totaal € 500 (115%)

Hoi ik ben Ruth en ik kom in actie voor een nieuw schoolgebouw in India. Omdat ik graag wil dat andere kinderen over de hele wereld, ook goed onderwijs kunnen krijgen.

Als ik het hoogste bedrag ophaal, mag ik naar India wat mij een hele leuke kans lijkt om mijn horizon te verbreden. Daarnaast vind ik leren over andere culturen erg interessant.

Veel gezinnen deze regio kunnen onderwijs niet betalen. Engelish Bethel school wil graag een brug slaan tussen arm en rijk. En biedt daarom, als enige christelijke school in de regio, kwalitatief goed basisonderwijs voor de allerarmsten, tegen een redelijke prijs. Zo’n (basis)opleiding vergroot de kans op een betere baan enorm. En daarmee ook de kans voor kinderen (en gezinnen!) om aan de armoede te ontsnappen. Daarnaast bereikt Jezus’ liefde via de leerlingen van English Bethel school de huiskamers van de vele Hindoes in het gebied. En ver daarbuiten!

De Engelish Bethel school heeft een nieuw schoolgebouw nodig. En daarvoor kom ik samen met mijn school in actie! Samen hopen wij €34.000 op te halen zodat er een nieuw schoolgebouw gebouwd kan worden. Alle kleine beetjes helpen.

Ik wil jullie graag alvast bedankt voor de eventuele bijdrage!