P

Ik kom in actie voor Verre Naasten

Pieter Marinus

( Lid van team: 1HV )

Nog te gaan

van totaal € 150 (77%)

Verre Naasten heeft als doel om hulppreventie van aids te stimuleren. Door middel van informatie, bewustwording en voorlichting proberen wij mensen bewust te maken van de gevaren van aids en hoe je hulppreventie kunt toepassen.

Hulppreventie is een belangrijke stap om de verspreiding van deze ziekte tegen te gaan. Het is een manier om de verspreiding van HIV en andere seksueel overdraagbare aandoeningen te verminderen. Bovendien helpt het ook bij het verminderen van de stigmatisering van mensen die al bekend zijn met deze ziekte.

Verre Naasten streeft ernaar om mensen bewust te maken van aids door jaarlijks een bewustwordingsweekend te organiseren voor jongeren uit de lokale gemeenten en de nabije omgeving. Tijdens de kampen wordt er gefocust op hoe je – vanuit Bijbels perspectief – om moet gaan met iemand die aids heeft, hoe je het kunt voorkomen en welke levenskeuzes je maakt, met als leidraad de Bijbel.

Wil jij een verschil maken en Aids helpen voorkomen? Steun dan de stichting Verre Naaste door een donatie te doen! We waarderen je hulp en danken je voor je bijdrage.