stoofpeertjes van Erwin!

erwin bakker

( Lid van team: 1FV in actie voor Verre Naasten  )

van totaal € 100 (138%)

Ik kom in actie voor een nieuw schoolgebouw in India. Help jij mee? Geef een gift op mijn actiepagina.

Waar onderwijs voor ons heel normaal is, is dat vaak in India niet het geval. English Bethel school, bij de grens van Bhutan, is opgericht door de kerk en is er voor de allerarmsten. Ze bieden goed, kwalitatief en christelijk onderwijs. Hierdoor krijgen deze kinderen ook kans om aan de armoede te ontsnappen en leren ze vaak ook God kennen. Super mooi!

Veel gezinnen deze regio kunnen onderwijs niet betalen. Engelish Bethel school wil graag een brug slaan tussen arm en rijk. En biedt daarom, als enige christelijke school in de regio, kwalitatief goed basisonderwijs voor de allerarmsten, tegen een redelijke prijs. Zo’n (basis)opleiding vergroot de kans op een betere baan enorm. En daarmee ook de kans voor kinderen (en gezinnen!) om aan de armoede te ontsnappen. Daarnaast bereikt Jezus’ liefde via de leerlingen van English Bethel school de huiskamers van de vele Hindoes in het gebied. En ver daarbuiten!

De Engelish Bethel school heeft een nieuw schoolgebouw nodig. En daarvoor kom ik samen met mijn school in actie! Help jij mee? Samen hopen wij €34.000 op te halen zodat er een nieuw schoolgebouw gebouwd kan worden. Alle kleine beetjes helpen. Alvast bedankt!

Bekijk alle

Stoofpeertjes van Erwin uit eigen tuin

13-02-2023 | 16:40 De stoofpeertjes zijn in november in pot gedaan dus zijn nog lekker lang houdbaar. Ze zijn bereidt met kaneel en een beetje suiker. U kunt ze koud op eten of even op warmen. De peertjes zijn al GAAR. Vandaar die mooie rode kleur,dus als je er nog niet aan toe bent dat zet je hem op een donkere en koele plek.  De potjes zijn € 4,00 per stuk.  375ml per potje.
Lees meer