In actie voor Verre Naasten

Aron Van der Schaaf

( Lid van team: Klas HV1C in actie voor Oeganda )

Nog te gaan

van totaal € 50 (430%)

Beste vrienden,

Ik wil jullie vandaag graag uitnodigen om deel te nemen aan een bijzonder initiatief: het ondersteunen van een school in Oeganda. In een wereld waar onderwijs de sleutel is tot verandering en vooruitgang, hebben we de kans om het verschil te maken voor de jonge geesten die de toekomst van Oeganda zullen vormen.

Oeganda, net als veel andere ontwikkelingslanden, staat voor tal van uitdagingen op het gebied van onderwijs. Veel kinderen hebben geen toegang tot kwalitatief hoogstaand onderwijs vanwege armoede, gebrek aan middelen en infrastructuur. Maar wij kunnen daar verandering in brengen.

Door onze steun kunnen we een school in Oeganda voorzien van de nodige middelen en faciliteiten, zoals lesmateriaal, schoolgebouwen, en toegang tot drinkwater en sanitaire voorzieningen. Hierdoor geven we niet alleen deze kinderen de kans op een betere toekomst, maar investeren we ook in de ontwikkeling van hele gemeenschappen.

Stel je eens voor welke impact jouw bijdrage kan hebben. Het is niet alleen een donatie; het is een investering in de toekomst van Oeganda, een investering die de levens van vele kinderen zal veranderen en de weg zal effenen voor een betere toekomst.

Samen kunnen we het verschil maken. Laten we onze handen ineenslaan en deze school in Oeganda ondersteunen. Laten we de kracht van onderwijs verspreiden en hoop brengen waar het het hardst nodig is.

Dank je wel voor je steun en vrijgevigheid.

Met vriendelijke groet,

 

Aron

Bekijk alle

Bedankt

11-04-2024 | 12:46 bedankt voor het eerste geld, ik hoop dat het nog veel meer mag worden maar alvast bedankt
Lees meer