Wij helpen India

Dit is de actie van Carmen, Yelena en Anna. helpen mee

( Lid van team: 1E )

van totaal € 300 (114%)

Hallo… wij: Yelena, Carmen, Anna. willen ons samen met school inzetten voor de mensen in India. Wij willen daar graag onze rijkdom die wij hier hebben in Nederland delen met de mensen in India. Wilt u ons helpen? Doneer Nu.

we hebben ook nog nieuws

wij hebben een super leuke loterij gedaan waarmee je toffe prijzen mee kon winnen het ging dus ook echt super goed. Veel mensen vonden het een super tof idee wat we met heel de school deden. en we hebben ook nog is ons doel bedrag gescoort!!!! het gaat super goed!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

wat hebben wij gedaan

18-11-2018 | 13:21 Wij hebben een super leuke loterij gedaan waarmee je toffe prijzen mee kon winnen het ging dus ook echt super goed . veel mensen vonden het een super tof idee wat we met heel de school deden. En we hebben ook nog is ons doel bedrag gescoort!!! het gaat super goed 
Lees meer