Tamar Heij en Lyke Prins

geld ophalen voor Oeganda

( Lid van team: GuidoO1U2019 )

Doneer nu
Meer informatie

Wij zijn Tamar en Lyke (12&13). Wij zitten op de Guido in Amersfoort.

Wij komen samen met onze school (en andere scholen) in actie voor Oeganda. Wij proberen zo veel mogelijk geld op te halen voor scholen en kerken in Oeganda. In Oeganda zijn er veel scholen met maar een paar lokalen die ook nog eens heel dicht op elkaar zitten, ook hebben ze heel weinig materialen om les mee te geven. We proberen de omstandigen rondom school en kerken daar te verbeteren.

U kunt ons daarbij helpen! o.a. door geld te doneren via deze pagina. Wij organiseren ook leuke activiteiten om geld op te halen, zoals dingen verkopen op de koningsdagmarkt.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

  Bekijk alle
10/05/2019 | 20:17

kaartenverkoop

 Er komt weer een nieuwe actie om geld in te zamelen! deze keer gaan we geen appelflappen en cupcakes verkopen, maar kaarten! we hebben heel veel (zelf ontworpen) kaarten, met verschillende teksten zoals: gefeliciteerd, beterschap en sterkte. En nog veel meer. Zo kunt u voor elke gelegenheid wel een kaart vinden. Deze kaarten zullen online verkocht worden maar we zullen ook langs de deuren gaan met kaarten om te verkopen. We hopen door de ruime keuze uit veel verschillende kaarten meer klanten te hebben voor onze kaarten. Alvast bedankt voor uw steun! we hebben al bijna €200!!

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!