Doneer aan #Guido4India!

Dit is de actie van Suzanne en Ilse en #Guido4India

( Lid van team: GuidoO1P2017 )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (1351%)

Wij voeren actie voor #Guido4India! Wij zijn Ilse Goedhart en Suzanne Visscher en wij zijn beide 12 jaar. Wij doen mee aan dit project omdat we het belangrijk vinden dat het Multi Purpose Centre wordt afgemaakt, zodat het benut kan worden. Volg ons op alle sociale media! We hebben ook een youtube kanaal waarop u alles kan zien wat wij doen voor dit doel! Doneer geld op dit actieplatform. Alvast bedankt!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100015873705512

https://www.instagram.com/ilsesuus4india/

https://www.youtube.com/channel/UCrlZpfXEPNQonTkjd9b-FfQ

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Youtube!

15-05-2017 | 18:06 Klik op deze link om ons youtube kanaal te weergeven. Dit hebben we bedacht zodat u ons kunt volgen met wat wij allemaal doen! https://www.youtube.com/channel/UCrlZpfXEPNQonTkjd9b-FfQ
Lees meer