Greijdanus Meppel in actie voor Verre Naasten

Stephan van der Plas

( Lid van team: GM Klas M1EV van der Plas )

van totaal € 500 (33%)

Meer voedsel, schoolgaande kinderen en minder ziektes. Dat is de inzet van een landbouw- en gezondheidsproject voor arme boerenfamilies op het platteland in Noordoost-India. Zo zorgt een goede oogst - dus goede inkomsten - ervoor dat kinderen uit boerenfamilies naar school kunnen. En met een goed gevulde buik, gaan de leerprestaties ook nog eens omhoog! Voor dit mooie project van Verre Naasten komen leerlingen van Greijdanus Meppel dit jaar in actie tijdens de Maak Meer Marathon. Help je mee? Voor €20,- sponsor je al een landbouwtraining voor een groep boeren!

Als mentor van een brugklas doe ik, samen met mijn leerlingen natuurlijk ook mee aan deze actie. Wij hebben het hier heel goed en daarom is het mooi dat wij hier iets van onze tijd en moeite steken in dit project.

Ik commit mij aan het volgende: Voor elke 10 euro die ik ophaal ga ik 1x op de fiets heen en weer naar Meppel dit schooljaar (dus bijvoorbeeld bij EUR 500: Ik ga minimaal 50x op de fiets.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Tegenprestatie

05-10-2021 | 20:12 Ik moet natuurlijk (nou ja het moet niet, maar ik vind dat wel leuk) doen voor mijn donaties. Sinds een tijdje ga ik regelmatig op de fiets (geen e-bike!) naar school. Ik wil dit graag volhouden. En daarom doe ik het volgende: Voor elke 10 euro donatie op mijn pagina ga ik dit schooljaar 1x op de fiets naar school. Dus haal ik bv. 500 euro op, dan ga ik dit jaar minimaal nog 50x op de fiets.
Lees meer