Love4India

Dit is de actie van Sanne, Caroline en Daniëlle

( Lid van team: GuidoO1Q2018 )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 475 (99%)

Hallo allemaal, wij zijn Sanne Noppers, Caroline de Vries en Danielle Pierik, en we halen geld op voor de Verre Naasten. Het geld wat wij verdienen word bijvoorbeeld gebruikt voor schoondrinkwater, landbouwtraining, zaaigoed of voor de gezondheid in India.

Heeft u nog iets over voor dit goede doel? 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Afsluiting project

31-05-2018 | 18:51 Het is de laatste dag voor de afsluiting van dit project. We hebben erg genoten van de tijd die we hierin konden steken, ookal kunnen we niet mee op reis, we weten zeker dat het geld goed terecht komt bij de mensen in India. We willen alle donateurs heel erg bedanken, we vinden het heel lief dat jullie geld wouden besteden aan ons. En morgen kan de afsluiting van start gaan! 
Lees meer