Gomarus robin krol

Ik kom in actie voor Zuid-Afrika

( Lid van team: Gomarus - klas 4 )

Doneer nu
Meer informatie

Mijn school komt in actie voor het Khothatsong Aids Committee in de townschips bij Prethoria Zuid-Afrika.

Ik wil deze actie ondersteunen en mij er voor inzetten en zo kans maken op 1 van de 4 plekken welke onze school beschikbaar steld om het project ook daadwerkelijk te bezoeken.

Khothatsong betekent: 'a place of comfort'. Die troost wil Khothatsong bieden voor ieder die aids heeft of te maken heeft met aids in zijn/haar omgeving.

Het home base care-team van Khothatsong geeft thuiszorg en begeleiding aan zo'n 100 patiënten met aids en hulp en ondersteuning aan het gezin/familie van een aidspatiënt.

De komende maanden houden we verschillende acties op school en ik persoonlijk, met als doel geld ophalen en aandacht vragen voor dit goede werk . Ik wil mijn verantwoordelijkheid nemen en hulp bieden aan mensen die het minder hebben dan wij. Ook dit is leren voor je leven!

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

03/03/2020
08:12

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!