Rianne Hagg

Diaconale noodhulp wereldwijd - help je mee?

( Lid van team: Diaconale corona-noodhulp wereldwijd )

Meer informatie

Lockdown door corona: geen werk meer, geen inkomen, geen eten... Dat is realiteit in veel landen waar onze partners werken. Honger wordt zo een grotere bedreiging dan corona zelf. Door mijn werk bij Verre Naasten zie ik des te meer dat de nood groot is. We ondersteunen graag onze partners, vaak zijn dat lokale kerken. Zij delen voedselpakketten en beschermingsmiddelen uit aan de allerarmsten. Fijn als je mee wilt helpen en een gift wilt geven!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

17/05/2020
14:48

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!