Pieter Messelink

70 mensen die 100 euro geven voor mensen in klem door Corona in India

Meer informatie

In mijn werk bij Verre Naasten ben ik dagelijks in contact met mensen in India die uitreiken naar hen die echt in de problemen komen door Covid-19. Veel mensen in India werken een dag, verdienen daarmee geld, kopen voedsel en beginnen de volgende dag weer opnieuw. dat kan nu niet meer... Het raakt me hoe mensen direct in de problemen zijn gekomen omdat ze thuis moeten blijven en dus direct geen inkomen meer hebben. Ik help graag mee om iets te doen aan dit hele grote probleem! Concreet Gods liefde laten zien aan de allerarmsten.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

09/08/2020
15:42

Jannes

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!