SAVE THE PEOPLE

Dit is de actie van ESTHER EN MILOU

( Lid van team: GuidoO1M2018 )

Normal ecceb02fbcefa7122bd3666b343094c1392f8c46
van totaal € 350 (114%)

Hallo, 

Wij zijn  Esther ( 12 jaar) en  Milou (13 jaar) en  wij zetten ons in voor India! 

Mensen in India hebben armoede, ze hebben bijna niet of geen eten. Ook hebben zij geen schoon drinkwater en de mensen daar hebben geen gezondsheid voorlichting. Wij willen daar verandering in brengen maar dat kunnen we niet alleen! Hier onder staat wat we hebben gedaan en  wat we gaan doen/bezig mee zij. Het zou fijn zijn  als u ook wat doneert of koopt! al het  nieuwe nieuws staat bij content nieuws! 

Wat wij hebben gedaan:

- Wij staan in  de  krant! daar zijn we heel erg trots op! ( linkje van de digitale krant staat bij nieuws)

- Wij hebben het nos jeugdjournaal en hart voor nederland  gemaild. hopelijk krijgen  we snel een mail terug!

- Wij verkopen mugcakes! Stuur een mail naar estherenmilou@gmail.com om te bestellen.

- We hebben meerdere berichten op facebook ( echt heel veel), wahtsapp en  snapchat gezet

- We hebben onze vrienden en familie gevraagd of ze het willen verspreiden.

- we hebben een filmpje gemaakt! Ook gedeeld op social media

 

we zijn erg hard bezig met social media en willen dat ook goed bij houden! de prijs van het meeste geld gaan we misschien niet halen maar we willen natuurlijk wel voor de catogorie PR & Communicatie gaan!  hopelijk helpen jullie ons daar ook mee!

 

 

mvg, milou  en esther 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

WE HEBBEN ONS DOEL BEDRAG VAN 250 EURO BEHAALD!

11-04-2018 | 20:29 Wij hebben  ons doel bedrag van 250 euro ook al weer behaalt inmiddels hebben we 276 euro! dankjuliewel!  we hebben het verhoogt naar 350 euro!  http://dewoudenberger.nl/lokaal/brugklassers-actie-voor-india-%C2%B4meer-tevreden-zijn-met-wat-je-hebt%C2%B4-440482 dit is de digitale woudenberger
Lees meer