Wij komen in actie voor India!

Dit is de actie van Max en Matthias van Brummelen,Nagel

( Lid van team: GuidoO1W2017 )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.250 (97%)

Wij zijn Max en Matthias uit klas O1W van de Guido de Bres in Amersfoort. Wij voeren actie voor een multi purose center in Noordoost India. In dit gebouw kunnen kerkdiensten worden gehouden. Mensen kunnen door allemaal activiteiten in aanraking komen met het geloof. Ook kan er (computer-) les worden gehouden voor de mensen die daar leven. Veel mensen werken daar op de theeplantages en zijn daardoor laaggeschoold. En uiteindelijk kunnen er ook cursussen worden gehouden in het gebouw. In het gebouw komt een keuken en een eetzaal. Ook komen stapelbedden in een slaapzaal te staan. En er komen schone toiletten in het gebouw. Het karkas van het gebouw is inmiddels klaar, het gebouw staat er. Maar het moet nog helemaal ingericht worden en het is nog helemaal kaal. Daarvoor is nog veel meer geld nodig. Daarom komen wij in actie! U/jij ook?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Wat een bedrag!

19-05-2017 | 08:29 We hadden nooit kunnen denken dat we zoveel op zouden halen daarom willen wij onze sponsors Hoek11, Vink Witgoed, en Mijn Korting bedanken. Maar ook de mensen die popcorn hebben gekocht of ons hebben gesponsord voor het lopen. Dankzij jullie hebben we een totaalbedrag van €1225 opgehaald. Namens alle theeplukkers en hun gezinnen: Bedankt!
Lees meer