100 klusjes voor een 10tje!!

mattis van de geest

( Lid van team: Guido V1A )

Normal cb00757ebc483b8a175da42caa78d8832e2d6e0d
Qr
van totaal € 1.000 (34%)

Hallo, wij zijn Mattis van de Geest en Jinthe Hutten en wij komen samen in actie voor Oeganda. 

Wij willen in de komende weken samen 100 klusjes gaan doen waarmee we 1000 euro gaan verdienen. Een tientje per klusje dus! Heeft u iets voor ons te doen?

Bijvoorbeeld: auto wassen, hond uitlaten, straat aanvegen! Wij willen in de meivakantie lekker aan het werk. 

Stuur ons een berichtje of laat een reactie achter op deze website. Heeft u geen klusje, maar wilt u wel doneren? Dat kan ook via deze site. 

Het geld gaat naar een project van de Verre Naasten in Oeganda. Het geld is bedoeld voor schoolspullen, trainingen voor vrouwen en jongerenkampen. 

Het zou superleuk zijn als jullie willen meedoen aan onze actie! 

Groetjes,

Jinthe en mattis!

 

UPDATE!

28 april: 

We zijn bij de LOS geweest, dat is het journaal voor Bunschoten. We hebben al meer dan 10 klusjes gedaan en ondertussen samen al 350 euro.

Bekijk hier het filmpje van de LOS. Vanaf minuut 13 zie je ons.

 

 

UPDATE!

7 mei:

We staan in de Bunschoter!! Dat is de krant van Bunschoten. Ons artikel staat onder klusduo, daar leggen we uit waar we mee bezig zijn en verder.

We hebben ondertussen al 529 euro in totaal opgehaald!! Hiermee zijn we over de helft van de 1000! We hopen heel erg dat we de duizend gaan halen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.