MatthiasenJoost4India

Dit is de actie van Matthias en Joost

( Lid van team: Guido01W2018 )

van totaal € 500 (145%)

Wij zijn Matthias van der Wal en Joost van Veen. Wij voeren tot 1 juni actie voor India. D.M.V acties en jullie donaties willen wij de mensen in India graag helpen, zodat zij ook veilig en gezond kunnen leven, want iedereen heeft daar recht op!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Fietsen voor India

31-05-2018 | 12:01 Fietsen op een racefiets, dat is nog wel gemakkelijk, maar om dat lang vol te houden, niet iedereen kan dat doen, maar Joost heeft het gedaan. Hij heeft op zijn racefiets gefietst voor India, wel meer dan 50 km door de omgeving, o.a. om het Eemmeer, en dat leverde veel geld op voor de mensen in India. Blij dat wij de mensen daarmee kunnen helpen. Een applausje voor de mensen die ook aan hun naasten dachten, en ons hebben gesteund bij de acties voor India. Morgen is de afsluiting van het project en zal het eindbedrag worden bekend gemaakt. Allemaal heel erg bedankt voor jullie steun! PS: Als je nog geld wil doneren, dan kan dat. Om 31-05-2018 23:59 is de deadline.
Lees meer