Marnix Schenkel

Marnix Schenkel - 300KM fietsen in 24uur

Meer informatie

Mijn naam is Marnix Schenkel en dit jaar zou ik voor de 4e keer meedoen aan "the ride on education" en toen kwam carona..... Ik wilde het niet voorbij laten gaan en daarom heb ik mijn eigen sponsortocht gemaakt. Ik ga 27 augustus om 12 uur beginnen aan een rondje om Drenthe en Groningen en zo hoop ik geld op te hale voor het Thusano studiefonds. Thusano betekent ‘helpende hand’. En dat is precies wat Thusano doet: arme jongeren in en rond Pretoria een helpende hand bieden met een studiebeurs, plus een stuk begeleiding voor, tijdens en na hun studie aan een universiteit of vakschool. Dat gaat om allerlei verschillende opleidingen en beroepen, van verpleegkundige tot brandweerman en van onderwijskunde tot grafisch design. Verre Naasten is de grootste sponsor van het Thusano-studiefonds. In Nederland werft Verre Naasten giften voor deze bijdrage onder particulieren, scholen en kerken. Helpt u mee door te doneren? Voor €35,- sponsort u een week studeren aan een Zuid-Afrikaanse jongere. Vooral nu er veer goede doelen projecten stilliggen is uw donatie extra nodig. In mijn eigen leven vind ik het niet meer dan vanzelfsprekend dat ik gewoon iedere dag naar school kan. Om dan te zien dat dat in veel landen niet het geval is vind ik altijd erg triest. U doet mij een plezier door te doneren maar, vooral de jongeren in zuid-Afrika hebben hier veel belang bij. Ik hoop graag op uw donatie en u kunt altijd mij een persoonlijk berichtje sturen voor eventueel meer informatie over de fietstocht. Het opgehaalde bedrag is niet alleen datgene wat op deze pagina staat. Alles wat via deze link wordt gedoneerd komt op deze pagina, buiten deze pagina om kan er ook worden gedoneerd. De site van de fietstochtorganisatie: www.therideoneducation.nl

Marnix Schenkel

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

07/09/2020
11:33

Elle

Bekijk alle
  Bekijk alle
27/08/2020 | 14:04

1e update ( 35 km )

 15 minuten voor op schema. Prachtig weer ( ietwat fris zelfs ). Ben nu voorbij het punt dat ik nog kan zeggen dat 300 een typfout was... Heb nu 35 km gefietst en ga nu even kort rusten en wat eten.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!