Marieke, Myrthe en Loura4INDIA

Dit is de actie van Marieke, Myrthe en Loura

( Lid van team: GuidoO1O2018 )

Nog te gaan

van totaal € 350 (97%)

Hallo wij zijn Marieke, Loura en Myrthe.

onze school doet mee met een project voor India: verre naasten.

Als je groepje het meeste geld ophaalt, de hoogste inzet toont of de leukste actie heeft, maak je kans op een reis naar India!!

Dat is natuurlijk super vet en dat zouden wij ook heel graag willen om de mensen daar te helpen en te zien hoe ze het daar hebben.

maar daarvoor hebben we u donatie nodig!

alvast bedankt!!

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Bedankt voor alle bijdragen!

22-05-2018 | 18:46  Hallo, We willen iedereen die gedoneerd heeft of iets gekocht heeft van onze acties, erg bedanken! We hebben al 300,00 euro en nog wat geld wat gestort moet worden. Heel erg bedankt daarvoor. Wij vonden het heel leuk dat veel mensen aan de deuren bijvoorbeeld, met interesse luisterden naar ons verhaal over India. We hebben zelf ook veel geleerd over de actie, en we vinden het ook leuk dat we een steentje bij mogen dragen aan de actie! Als u nog geld wilt doneren kunt u dat nog doen want over negen dagen is de actie al afgelopen. Alvast bedankt. Marieke, Loura en Myrthe    
Lees meer