Marieke, Myrthe en Loura4INDIA

Dit is de actie van Marieke, Myrthe en Loura

( Lid van team: GuidoO1O2018 )

van totaal € 460 (100%)

Hallo, wij zijn Myrthe, Marieke en Loura.

Wij hebben met onze school heel lang gestreden voor India, daarmee kon je ook een prijs winnen! "een reis naar India" Dat wilden wij natuurlijk heel graag!

Onze droom is uitgekomen! Wij mogen naar India! Maar..... er hebben 7 mensen gewonnen, en er kunnen maar 4 mee naar India. Dus we moeten een sollicitatie brief schrijven naar de Verre Naasten of de Guido, om naar India te kunnen. 4 daarvan worden uitgekozen, die gaan naar India!

Wij hopen dat natuurlijk dat wij naar India mogen!

Groetjes MML

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Einde actie...

27-05-2018 | 17:43  Beste allemaal, Het einde is in zicht..... Wat geweldig was deze actie, geld inzamelen voor arme mensen met behulp van alle acties die we hebben gedaan! We zijn super trots op iedereen, en op ons zelf!  We hebben met alle klassen enorm veel geld opgehaald, dat is zo gaaf!!    Maar.... wij hebben nog geld ingezameld deze week, dus er komt nog wat geld op!    Groetjes Myrthe, Marieke, Loura
Lees meer