Samen in actie voor Oeganda!

GUIDO Lisanne Postma

( Lid van team: Guido G2A )

Nog te gaan

Normal 162dacafd018b59b8c775677561a76d5e9b10807
Qr
van totaal € 450 (106%)

Kerken in Oeganda worden steeds groter. Dat is natuurlijk geweldig, maar het brengt zo ook zijn dilemma's met zich mee. Er is grote behoefte aan goede kerkgebouwen, opgeleide predikanten, kerkelijk werkers en meer. Daarom voer ik actie! Met een donatie bouwt u mee aan de PCU (Presbyterian Church). Zij hebben kerken door heel Oeganda en doen hier prachtig werk. Ze hebben bijvoorbeeld een theologische school om predikanten op te leiden. Ze organiseren ook jongerenkampen om jongeren bekend te maken met het geloof. Daarnaast leren ze vrouwen om eigen inkomsten te maken door ze bijvoorbeeld te laten zie hoe je kippen houdt en de eieren verkoopt. Wilt u mij helpen in deze missie? Doneer dan nu en maak het verschil!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Kaarten inpakken en langsbrengen

10-05-2021 | 14:07 De kaarten zijn zaterdag aangekomen, een paar dagen eerder dan verwacht, dus ik kon al op tijd beginnen met kaarten inpakken. Ik heb meteen de pakketjes rondgebracht die in Nijkerk waren besteld en zondag gingen er meerdere enveloppen op de post. Er zijn heel veel leuke reacties en bestellingen gekomen, dus daar ben ik erg blij mee. Tot nu toe staat het opgehaalde bedrag al op ruim 400 euro. Ik ben blij dat ik door verschillende talenten te combineren, zo veel geld op kan halen voor Oeganda. Hopelijk kan ik in de komende dagen nog meer inzamelen.
Lees meer