Samen in actie voor Oeganda!

GUIDO Lisanne Postma

( Lid van team: Guido G2A )

Qr
van totaal € 450 (140%)

Kerken in Oeganda worden steeds groter. Dat is natuurlijk geweldig, maar het brengt zo ook zijn dilemma's met zich mee. Er is grote behoefte aan goede kerkgebouwen, opgeleide predikanten, kerkelijk werkers en meer. Daarom voer ik actie!

Met een donatie bouwt u mee aan de PCU (Presbyterian Church). Zij hebben kerken door heel Oeganda en doen hier prachtig werk. Ze hebben bijvoorbeeld een theologische school om predikanten op te leiden. Ze organiseren ook jongerenkampen om jongeren bekend te maken met het geloof. Daarnaast leren ze vrouwen om eigen inkomsten te maken door ze bijvoorbeeld te laten zie hoe je kippen houdt en de eieren verkoopt.

Ik wil hier graag een steentje aan bij dragen. U kunt mij hierbij helpen door een set van de kaarten te kopen die ik ontworpen heb. Deze kaarten kunt u bijvoorbeeld weer sturen naar uw buurvrouw, een familielid of iemand uit de gemeente. Zo steunt u de mensen in Oeganda én in uw eigen omgeving.

Wilt u mij helpen? Bestel of doneer dan nu en maak het verschil!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Update kaartenverkoop (en andere acties)

22-05-2021 | 20:56 De kaartenverkoop is al een tijdje bezig en dat is ook te zien aan het opgehaalde bedrag! Er zijn heel veel bestellingen binnengekomen van gemeenteleden, familie, familie van familie, buurtbewoners en nog meer mensen. Afgelopen zaterdag heb ik een aantal sets kaarten afgeleverd aan familieleden. Deze middag ben ik ook weer een rondje door mijn buurt geweest om kaarten te verkopen, en dat leverde weer een paar extra bestellingen op. Het bakken gaat niet meer door, aangezien mijn focus nu ligt op de goed lopende kaartenactie. In plaats daarvan ga ik wel een keer het gras in onze tuin maaien en de bloemen water geven voor 15 (!) euro.  Ik ben iedereen die kaarten heeft gekocht en/of heeft meegeholpen mijn acties mogelijk te maken heel erg dankbaar. De laatste 2 weken zijn ingegaan en het bedrag dat ik heb opgehaald is al hoger dan ik ooit kon hopen. Natuurlijk blijf ik doorgaan om in deze laatste 12 dagen nog zoveel mogelijk geld op te halen. Lisanne Postma
Lees meer