Leonore Vervoorn

Geef voor corona-noodhulp wereldwijd

( Lid van team: Diaconale corona-noodhulp wereldwijd )

Meer informatie

Er zijn miljoenen mensen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika die hard worden getroffen door de coronacrisis. Een lockdown betekent voor hen: geen inkomsten en dus geen eten. Gelukkig bieden lokale kerken, met steun van Verre Naasten, hulp door bijvoorbeeld voedsel uit te delen. Daar wil ik mij graag voor inzetten!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

04/06/2020
22:37

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!