Greijdanus Meppel in actie voor Verre Naasten

leandra smit

( Lid van team: GM Klas M1DH Koops )

Nog te gaan

Normal d95c76575b81e1d7f5fb6c7f609c13620e31140b
Qr
van totaal € 1.000 (40%)

Meer voedsel, schoolgaande kinderen en minder ziektes. Dat is de inzet van een landbouw- en gezondheidsproject voor arme boerenfamilies op het platteland in Noordoost-India. Zo zorgt een goede oogst - dus goede inkomsten - ervoor dat kinderen uit boerenfamilies naar school kunnen. En met een goed gevulde buik, gaan de leerprestaties ook nog eens omhoog! Voor dit mooie project van Verre Naasten komen leerlingen van Greijdanus Meppel dit jaar in actie tijdens de Maak Meer Marathon. Help je mee? Voor €20,- sponsor je al een landbouwtraining voor een groep boeren!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

hoe motiveer en inspireer ik mensen om bij mij te doneren.

12-10-2021 | 19:03  Hallo🖐 blog lezers, Ik heb allemaal persoonlijke filmpjes gemaakt en zo mensen meer gemotiveerd om te doneren. Zo voelen ze zich ook meer aangesproken en heb ik nu al 345,- opgehaalt en ben ik heel trots op alle mensen die mij nu al hebben geholpen. Als jullie dit lezen super bedankt😘. Groetjes Leandra.
Lees meer