Klaas Harink

diaconale noodhulp corona wereldwijd

( Lid van team: Diaconale corona-noodhulp wereldwijd )

Meer informatie

Als jouw winkel wordt gesloten vanwege een lockdown, heb je geen inkomen meer en kun je nergens heen. Wanhopige mensen zonder voedsel hebben niets te verliezen. Zo ontstaan maatschappelijke en politieke spanningen. Als de maatregelen langer duren en miljoenen mensen bijna sterven van de honger,.... Kerken kunnen in hun eigen omgeving verschil maken. Laten we hen steunen!!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

26/05/2020
21:06

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!