Greijd M Justin Gosevoort

Fiets 'em d'r inDIA!

( Lid van team: 1C )

Doneer nu
Meer informatie

Hallo,

Ik zit op het Greijdanus in Meppel, en met de hele school proberen we zoveel mogelijk geld in te zamelen voor India. Het motto van mijn klas is "1C pakt alles mee" en ons doel is 5000 euro. We hopen dit voor eind november gehaald te hebben.

We halen geld op voor onder andere landbouwprojecten en gezondheidzorg in India! Het gaat dan vooral om arme boeren in noord oost India.
We leven in een vrij en rijk land en hebben dat te delen met de mensen bij wie dat minder vanzelfsprekend is.

Wil jij mij helpen om het doel te halen? ik wil er best klusjes voor terug doen.

Groetjes,

Justin Gosevoort

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

11/11/2019
19:03

Ineke

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!