joël doekes

Ver lopen voor mijn verre naasten

( Lid van team: GuidoO1J2019 )

Doneer nu
Meer informatie

Wat?
Zoals de titel al zegt  heb ik een wandelsponsoractie bedacht onder het motto: "Ver lopen voor mijn verre naasten".

Waarom?

Om geld in te zamelen hoop ik op 30 en 31 mei te gaan lopen van mijn school in Amersfoort naar het hoofdkantoor van Verre Naasten in Zwolle, ongeveer 80 km. Door deze sponserwandeling hoop ik geld op te halen voor het opknappen van een schoolgebouw en het doen van evangelisatiewerk door de Presbyterian church of Uganda in Kaiti (Uganda). Als u deze actie wil sponseren dan kan dat door een optie te kiezen onder het kopje 'Kies een bedrag'.

Mij volgen?
Via een wlog, dat is een blog/vlog op WhatsApp, houden we u op de hoogte over de voorbereidingen, wanneer we van start gaan, updates als we onderweg zijn en natuurlijk wanneer we onze verre reis voltooid hebben!
Wilt u / wil jij mij volgen, laat dan HIER je gegevens achter zodat ik u / je kan toevoegen aan de WhatsApp groep 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

  Bekijk alle
05/06/2019 | 20:42

Bedankt

De afgelopen dagen kreeg ik lieve kaartjes, op één staat: Grote avonturen beginnen klein. Het idee van “Ver lopen voor mijn verre naasten” was eigenlijk maar klein. Het werkelijke lopen was eigenlijk wel een groot avontuur, maar de opbrengst is zoveel groter als dat ik ooit had kunnen bedenken. Zoveel mensen die hebben gesponsord, meegeleefd en gebeden dat de actie door kon gaan en zou lukken. Op een andere kaart staat: Yes you did it! Op de tweede wandel dag was het best pittig maar mijn vader hield me voor dat ik, als we weer thuis waren en ik een nacht goed had geslapen vast trots zou zijn dat het toch maar mooi gelukt was. En hij heeft gelijk!   Lieve mensen bedankt dat iedereen zo heeft meegeleefd in deze ook wel moeilijke tijd, en bedankt voor alle donaties. Iets kleins kan echt iets groots worden!

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!