jikke de jong hannah buik

wandel voor oeganda

( Lid van team: GuidoO1P2019 )

Doneer nu
Meer informatie

Hoi hoi, wij zijn jikke de jong en Hannah buik en voeren actie voor Oeganda. Wij proberen zoveel mogelijk geld optehalen voor scholem en kerken ik Oeganda!!

- WANDEL VOOR OEGANDA              

Wij hebben op hemelvaarts dag (30 mei) een wandeling georganiseerd. De wandeling was om 7uur in de ochtend en ongeveer 9,0 km, een beste uitdaging dus! Mensen konden meelopen aan de wandeling of ons ervoor sponsoren. Vooral door de vele sponsors hebben wij veel geld opgehaald met deze actie!

- POLITIE KOEKEN

Op het werk van de vader van Jikke hebben wij in onze vrije tijd (vrijdagochtend) (wij hebben altijd op vrijdag 4-8) koeken verkocht bij de politie! Een deel van de koeken hebben wij gesponsord gekregen van de Jumbo en het andere deel hebben de ouders van Hannah gesponsord (dankjewel!) het koeken verkopen ging heel goed en veel mensen waren enthousiast over onze actie!

KOEK,CAKE,TAART IN DE KERK

Na de ochtend dienst van zondag 2 juni hebben wij koeken en taarten verkocht in de kerk. We hebben de hele zaterdag gebakken om zoveel mogelijk te kunnen verkopen! Ook wouden een paar mensen in de kerk wat voor ons bakken. Deze actie was de 2 diensten hiervoor al aangekondigd op de pp van de dienst. Dus mensen waren er goed op voorbereid      

Met deze drie mooie acties hebben wij ons doelbedrag gehaald! Daar zijn we super trots en blij mee.                                                                                                      

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!