KeniaMission Koningskerk

Help de allerarmsten van de AEPC!

( Lid van team: Voedselpakketen in Kenia  )

Meer informatie

Door de lockdown hebben de armste gezinnen binnen de AEPC momenteel geen inkomsten. Voor 17 euro helpt u een gezin van ongeveer 5 personen twee weken vooruit. De AEPC ondersteunt hiermee zowel gezinnen binnen als buiten de kerkelijke gemeente.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

16/06/2020
19:20

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!