Greijd M Jelte Kreeft

help de mensen uit india en doneer wat geld alle kleinenbeetjes helpen

( Lid van team: 1C )

Meer informatie

ik wil graag geld ophalen voor kinderen uit india zodat hun ook schoon drinkwater hebben

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

03/11/2019
17:43

Leonard

Bekijk alle
  Bekijk alle
11/11/2019 | 0:00

india actie

 hallo iedereen heel erg bedankt dat jullie allemaal zoveel geld hebben gedoneerd. mijn actie is nu afgesloten zal je niet meer kunnen doneren

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!