Jan Dunnewind

Help je helpen?

( Lid van team: Diaconale corona-noodhulp wereldwijd )

Meer informatie

Wereldwijd worden broers en zussen getroffen door het coronavirus. In navolging van Jezus wil ik omzien naar mijn naasten die hulp nodig hebben. Jezus ontfermt zich in liefde over ons. Dan ontfermen wij ons toch ook in liefde over onze naasten?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

29/05/2020
09:15

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
22/05/2020 | 0:00

Hartverwarmend

Wat hartverwarmend en geweldig: zoveel betrokkenheid en hulp bij de actie om onze broers en zussen die zwaar door het coronavirus worden getroffen te helpen! Hartelijk dank daarvoor. Dank aan God voor zijn gaven om te kunnen helpen. De actie loopt nog even door. Voor wie  wil: deel deze actie gerust in je eigen netwerk. Alle hulp is welkom en kan goed gebruikt worden. Hartelijke groet, Jan Dunnewind.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!