Help je helpen?

Jan Dunnewind

( Lid van team: Diaconale corona-noodhulp wereldwijd )

Qr
van totaal € 2.750 (98%)

Wereldwijd worden broers en zussen getroffen door het coronavirus. In navolging van Jezus wil ik omzien naar mijn naasten die hulp nodig hebben. Jezus ontfermt zich in liefde over ons. Dan ontfermen wij ons toch ook in liefde over onze naasten?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Hartverwarmend

22-05-2020 | 00:00 Wat hartverwarmend en geweldig: zoveel betrokkenheid en hulp bij de actie om onze broers en zussen die zwaar door het coronavirus worden getroffen te helpen! Hartelijk dank daarvoor. Dank aan God voor zijn gaven om te kunnen helpen. De actie loopt nog even door. Voor wie  wil: deel deze actie gerust in je eigen netwerk. Alle hulp is welkom en kan goed gebruikt worden. Hartelijke groet, Jan Dunnewind.
Lees meer