India we komen jullie helpen!!!

Dit is de actie van Ilse en Luca

( Lid van team: GuidoO1L2018 )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 800 (101%)

Wij zijn Ilse en Luca, en wij willen op een originele manier geld ophalen voor India. Daarom verkopen wij rollen 'Werther's Original'!

Deze heerlijk rollen snoep zijn €1,- voor 1 rol snoep en 3 rollen voor €2,50!! 

Wij komen in Hoevelaken, Nijkerk en Amersfoort de rollen bij u thuis brengen! U hoeft er de deur niet voor uit. 

De actie loopt inmiddels goed en we hebben al heel veel rollen verkocht!!

Op Koningsdag gaat Luca ook Vioolspelen voor India. We hopen natuurlijk dat we dan ook heel veel geld op gaan halen! 

Verder doen we nog allerlei klusjes, we proberen zoveel mogelijk te doen om de mensen in India te helpen!!

We hebben als tijdelijke actie nu ook meer soorten snoep en 'Overlevingspakketjes' voor de Avond 4 daagse en de Veluwe Wandeltocht. Dit loopt ook erg goed! We gaan er de deuren mee langs en halen steeds meer geld op!

En natuurlijk delen we nieuws op Facebook en Instagram, en we staan zelfs in de krant! 

Ook hebben we de Lidl en Werther's Original geschreven met ons verhaal en of ze ons willen helpen door te doneren. Het water uit de pakketjes komt van de Lidl, en de rollen snoep zijn van Werther's Original. We zijn benieuwd of we wat van hun horen!!

Hieronder ziet u onze flyer:

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Iedereen BEDANK!!!

31-05-2018 | 22:29 Iedereen bedankt!! Bedankt dat jullie hebben gedoneerd. Bedankt dat jullie rollen snoep en pakketjes van ons hebben gekocht. Bedankt dat we klusjes voor jullie mochten doen, om zo geld op te halen voor India. Bedankt dat we mochten bakken voor India. Bedankt voor het luisteren naar het vioolspelen op Koningsdag, en voor wat jullie in de vioolkoffer gooiden voor India. Bedankt dat jullie de stukjes lazen in de krant, op internet en Facebook. Bedankt dat we rollen snoep mochten neerzetten in de leraarenkamer, en dat jullie toen ook gekocht hebben. Bedankt dat we ook rollen snoep mochten neerzetten op het werk van onze vaders. Bedankt dat we in de kerk mochten verkopen, en dat jullie naar ons verhaal wilden luisteren over de actie voor India. Bedankt dat jullie ons oppepten als het even veel was voor ons. We zijn er elke dag mee bezig geweest en we zijn superblij dat het gelukt is!! En dat komt door jullie, dus: BEDANKT!!!
Lees meer