Hilde van Meijgaarden Lotte Visser Coraline van Dijk

Help Oeganda! Strijd voor Oeganda!

( Lid van team: GuidoO1P2019 )

Doneer nu
Meer informatie

wij hebben in een krinloopwinkel geholpen in de de vakantie. een hele dag! ook staan we 3 keer in de krant. wij zijn er heel blij mee en natuurlijk ook met ons hoge bedrag!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

  Bekijk alle
06/06/2019 | 19:53

Amersfoortse krant

 Ook hebben wij in de Amersfoortse courant gestaan en hebben we nog veel meer kranten geprobeerd. Helaas kunnen we geen foto vinden van de Amersfoortse courant, maar u kunt het natuurlijk zelf wel opzoeken als u zoekt op: https://amersfoort.nieuws.nl/nieuws/31596/hilde-coraline-en-lotte-zetten-zich-in-voor-oeganda/  

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!