Henk Prins

Geef voor Corona-slachtoffers

( Lid van team: Diaconale corona-noodhulp wereldwijd )

Meer informatie

Stel je voor, je mag je huis niet uit om geld te verdienen zodat je kinderen vanavond te eten hebben. Je bent ziek of hoogzwanger, maar mag niet naar het ziekenhuis en kunt maar moeilijk aan spullen komen. Geen social media, geen internetshoppen, geen sociale voorzieningen. Dit is de realiteit voor veel van mijn broers/broertjes en zussen/zusjes in Afrika. Daarom deel ik graag met hen van wat God mij heeft toevertrouwd. Iedere gift verdubbel ik tot het streefbedrag van 2000 euro is gehaald. Leuk dat je meedoet, Henk.

PS: Als je geven via het platform te ingewikkeld vind, laat dan even weten zodat ik een tikkie kan sturen. Je kunt ook een gewone overschrijving doen aan NL31INGB0000363600 tnv stichting Verre Naasten ovv Corona noodhulpactie.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

23/05/2020
21:19

Henk

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!