Henk van Biessum

Onderweg voor onderwijs

( Lid van team: Fietsen voor onderwijs )

Goed onderwijs is geen vanzelfsprekendheid. De afgelopen tijd hebben we dat van dichtbij kunnen ervaren met thuisonderwijs. Hoe mooi is het als ook in Zuid-Afrika goed onderwijs gegeven kan worden.

Ik ondersteun Richan als initiatiefnemer van deze tocht graag bij zijn actie door met hem mee te fietsen, het kopwerk te delen en te gaan voor een mooie financiële bijdrage. Steun jij mij?

Vrijdag 3 juli hopen we een tocht om de Veluwe te fietsen van 250 kilometer. Zie hieronder de voorlopige route.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

06/07/2020
09:09

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!