Samen in Actie

GUIDO Sacha Messelink

( Lid van team: Guido Hv2c )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (55%)

Wij zamelen geld in voor mensen in Oeganda, om er voor te zorgen dat de mensen beter kunnen leven en over Gods woord leren. Dat doen we door woorden en daden, en als doel: Gods liefde laten zien.

Een groot deel van het geld wat wij ophalen gaat dan ook naar het verbeteren van kerken, en het geloof door te vertellen aan de mensen die daar wonen.

Ook willen we met het geld mensen gaan leren hun eigen eten te verbouwen, zelf kleding maken en dieren te houden. Zodat ze het kunnen verkopen en er zelf van kunnen leven. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Hoe staat het er nu voor?

31-05-2021 | 10:19  We zijn nu een aantal weken verder en het gaat super goed, afgelopen zaterdag hebben we de laatste ontbijtjes bezorgd. naast de acties die we al hadden hebben we ook een collecte in onze kerk gehouden, daarmee is heel wat geld opgehaald en werd het bedrag dat opgehaald werd zelfs verdubbeld. Dit geld staat op Iris haar pagina.  Groeten Iris en Sacha
Lees meer