Samen in Actie

GUIDO Sacha Messelink

( Lid van team: Guido Hv2c )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 750 (48%)

Wij zamelen geld in voor mensen in Oeganda, om er voor te zorgen dat de mensen beter kunnen leven en over Gods woord leren. Dat doen we door woorden en daden, en als doel: Gods liefde laten zien.

Een groot deel van het geld wat wij ophalen gaat dan ook naar het verbeteren van kerken, en het geloof door te vertellen aan de mensen die daar wonen.

Ook willen we met het geld mensen gaan leren hun eigen eten te verbouwen, zelf kleding maken en dieren te houden. Zodat ze het kunnen verkopen en er zelf van kunnen leven. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Acties Oeganda

26-04-2021 | 11:46 Hoi wij zijn Iris en Sacha, Wij hebben de volgende acties bedacht die we graag met jullie willen delen:. -Ontbijtjes: op zaterdag 1 en zaterdag 8 mei bezorgen wij ontbijtjes in Amersfoort: €7,50 p.p -> vanaf 4 personen €5,- korting. -Moederdag pakketje €5,- -Handgeletterde kaartjes 5 stuks €4,- -Potjes lemoncurd 100mL €3,- -Plankjes met persoonlijke tekst (bijv. trouw- of geboorte datum). Groot: 15x35 €10,  Middel 15x25 €7,50 Klein 15x15 €5,-   Als u een van deze dingen wilt bestellen mail dan naar: samenvooroeganda@gmail.com u kunt ook via deze pagina doneren.  
Lees meer