hart voor oeganda

Guido Anna-Sophie Christiaanse

( Lid van team: GuidoTH1A )

Qr
van totaal € 80 (131%)

Hoi allemaal,
Wij zijn Anna-Sophie en Cornelia en zitten in de brugklas op een het Guido de Brès in Amersfoort. We mogen geld inzamelen voor onze naasten in Oeganda. Naasten heb ik hier ook in mijn eigen woonplaats, dat is waar, maar ik kijk ook over de grens waar het leven minder rooskleurig is. Verre naasten heeft ook een missie: het verspreiden van Gods Woord, het verspreiden van Liefde! Is daar dan geld voor nodig? JA! Het luistert nu eenmaal beter met een volle maag en een dak boven je hoofd. Bijbelse Liefde uitdragen is vooral ook laten zien wat christen-zijn inhoudt. Actie dus!

Wie wil ons helpen? Samen bereiken we zoveel meer?

Ja, weer een inzamelingsactie, maar Liefde moet je delen, niet voor jezelf houden! Help mij, help ons, help vandaag de mensen in Oeganda. Wat als jou wieg daar stond in plaats van de comfortabele vinex wijk waar je nu woont.....

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.