Gomarus Sanne Holtrust

Ik kom in actie tegen Aids

( Lid van team: Gomarus - klas 3c )

Doneer nu
Meer informatie

Hallo,

Met mijn school gaan Esther Jonker en ik een actie houden voor de verre naasten. We zamelen geld in voor mensen in Zuid-Afrika die Aids of HIV hebben.

Onze actie is om 24 uur in 1 kamer te blijven en we mogen de kamer niet uit zelfs niet voor de wc. De actie gaan we 17 tot 18 februari uitvoeren van 12 uur smiddags tot de volgende dag 12 uur!


Het minimale bedrag wat ik probeer te halen is €90,-

We hopen dat u/jullie mij erbij willen helpen om dit streefbedrag weer te halen!

Groetjes Sanne Holtrust

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

18/02/2020
12:14

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!