gomarus peter Reitsema

Fietsen tegen H.I.V

( Lid van team: Gomarus klas 3b )

Doneer nu
Meer informatie

Ik en vier van mijn vrienden hebben gefietst  voor een goed doel. Wij fietsten van Ureterp naar leeuwarden van Leeuwarden naar Groningen van Groningen naar Assen en terug naar Ureterp. Dit is ongeveer 175 Km. Hier mee heb ik bijna 300 euro opgehaald. Dat geld gaat naar het khothatsong project. Dit project is voor voorlichting over hiv en voor het helpen van hiv patiënten in zuid Afrika.

Om nog meer op te halen verkoop ik nu koeken. Iemand honger?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

24/03/2020
15:27

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!