Gomarus Mirjam van Dijk

Ik kom in actie voor Aids

( Lid van team: Gomarus klas 3b )

Doneer nu
Meer informatie

Ik kom in actie voor Afrika voor de stichting Verre Naasten. Ik wil dit graag doen om mensen daar te kunnen helpen. Veel mensen lijden daar aan aids en hiv en sommigen overlijden daaraan. Door de hulp van deze stichting leren mensen met hun ziekte om te gaan en er daardoor minder mensen worden besmet.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!