Gomarus Judith Postma

Ik kom in actie tegen Aids!

( Lid van team: Gomarus - klas 3c )

Doneer nu
Meer informatie

Elke dag gaan er wereldwijd nog steeds 2000 mensen dood aan HIV of Aids. In Zuid-Afrika heeft 20% van de bevolking HIV of Aids, dat is 1 op de 5 mensen. Dat is heel veel.. Door geld in te zamelen kunnen de mensen van stichting Verre naasten, de mensen die HIV of Aids hebben verzorgen, en mensen die niet besmet zijn voorlichting geven over dit onderwerp.

 

Mijn actie is om weekendtassen te verkopen! Een weekendtas is een tas met allemaal hapjes en ander lekkers voor het weekend. We verkopen de tassen voor €10,00 per stuk. Op vrijdag 6 maart gaan we de tassen bezorgen.

Ook een weekendtas en woont u in de buurt van Surhuisterveen?

Stuur een appje naar 0616865121

Groetjes, Judith Postma.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!