Gomarus Femke Ruitenberg

Ik kom in actie voor Aids

( Lid van team: Gomarus 3TL )

Doneer nu
Meer informatie

Wij als christenen hebben het heel goed in Nederland. Ik vindt dat wij mensen met Aids & Hiv kunnen helpen. Het is een kleine moeit om te doneren. Door het geld die wordt gedoneerd kunnen we mensen levens redden. 

DONEER JIJ OOK!!!

Actie: 

In verband met de sponsor actie van onze school voor Verre naasten wil ik graag taarten maken waar van de opbrengst bestemd is voor deze actie.  Als u mij wilt sponsoren of een gift wilt geven is dat van harte welkom.

Voor € 12 kunt u kiezen uit verschillenden taarten. Het mag in u eigen springvorm maar u kunt er ook een lenen. De geleende springvorm is geschikt voor 16 personen.

U kunt ook een waardebon kopen voor €12 om die op een later tijdstip te gebruiken voor een taart.

Keuze:        

-  Aardbeien kwarktaart

-  Stracciatella kwarktaart 

- Monchou taart met aardbeien  topping                         

- Appeltaart

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

24/03/2020
21:44

taartenactie

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!