Gomarus Esther Westerhof

Help mee om HIV/AIDS te voorkomen💪

( Lid van team: Gomarus 3TL )

Doneer nu
Meer informatie

Met het Gomarus College Drachten gaan wij geld ophalen voor mensen in Zuid-Afrika. Het doel van school is om de €20.000 te halen. Als het ons lukt om de €20.000 te halen dan worden er 4 leerlingen uitgekozen om een bezoek te brengen aan mensen voor wie wij geld ophalen. Dus mogen er 4 leerlingen van het Gomarus College Drachten richting Zuid-Afrika! Als ik boven de €150 uitkom dan ga ik een hele schooldag als clown rond lopen dus in clowns kleren!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

26/03/2020
20:00

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!