Gomarus Anniek Huisman

Ik kom in actie voor mensen in Afrika die besmet zijn met HIV/Aids

( Lid van team: Gomarus - klas 4 )

Doneer nu
Meer informatie

Help een ander zonder er iets voor terug te verwachten.

Zou u een bijdrage willen geven voor een actie die wij met school doen voor de ziekte hiv die in Zuid Afrika heel veel mensen besmet?

Als u wat geld doneert kunnen ze ervoor zorgen dat er minder mensen besmet of overlijden aan deze nare ziekte.

Alvast bedankt voor uw bijdrage .

Groetjes van Anniek 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

12/02/2020
14:09

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!