Steun onze actie voor de Presbyterian church in Oeganda.

Guido Erik Keegstra

( Lid van team: Guido G2A )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 50 (240%)

Beste familie en vrienden,

Met onze school en mijn mentorklas houden we een Verre Naasten actie voor Oeganda. Oeganda is 6x groter als Nederland en telt 40 miljoen inwoners. Daarvan leeft 38% onder de armoedegrens van 1,90 dollar per dag. We willen met onze actie het vrouwen- en jeugdwerk steunen van de Presbyterian church in Oeganda. Van het geld dat wij inzamelen krijgen vrouwen trainingen hoe zijn inkomsten kunnen generen door bijvoorbeeld het volgen van een naaicursus of hoe vee te houden. Een actie die onze steun waard is.

Helpt u mee? Dat kan door een bijdrage over te maken voor lesmateriaal, een training of het jongerenwerk. Dank voor uw bijdrage!

Met hartelijke groet,

Erik Keegstra

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.