Hart voor India!!!

Dit is de actie van Emma, Tirza en Micha voor India

( Lid van team: GuidoO1Q2018 )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (38%)

wij zijn tirza, emma en micha  en wij voeren actie voor india. we voeren actie tot 1 juni. wij vinden het belangrijk dat de mensen in india het ook goed hebben net zoals wij daarom halen wij geld op voor india

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Actie voor India

14-05-2018 | 11:04 Wat wij doen Wij zijn Emma, Micha en Tirza. Wij voeren actie voor de mensen in India. De mensen in India hebben dit hard nodig. Wij proberen zo veel mogelijk geld op te halen. Wij doen dit door bijv. Flessen op te halen, koek te verkopen, bingo te organiseren en nog veel meer. Help ons mee om zoveel mogelijk geld op te halen. U kunt hiervoor doneren of onze dingen kopen. Wij hopen dat u ons wil helpen en dat wij veel geld op halen.
Lees meer