Gomarus Elise Brouwer

Ik kom in actie voor Aids

( Lid van team: Gomarus 3TL )

Doneer nu
Meer informatie

ik kom in actie voor aids.

Hallo, mijn naam is Elise Brouwer en ik zit op het Gomarus Collge in Drachten. De school begon erover dat we binnenkort met een actie zouden beginnen. Graag zou ik daarom zo veel mogelijk geld willen ophalen om mensen te helpen die niet weten hoe ze met aids en HIV om moeten gaan. ik zou het erg waarderen als u zou doneren, het geld gaat naar mensen in zuid-afrika. 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!