Bram Beute

Help helpen tegen Corona

( Lid van team: Diaconale corona-noodhulp wereldwijd )

Meer informatie

Corona is in Nederland een ramp. Gelukkig is er ook veel hulp. Maar in andere delen van de wereld is dat er niet. Ik word geraakt door de wanhoop van werkers in India, Bangladesh, Sri Lanka en Afrika die dingen zeggen als: 'Niet het coronavirus, maar de honger zal ons doden.' Ik ben zelf in die landen en in verschillende Afrikaanse landen geweest en ik weet: dat is niet overdreven maar kan realiteit worden. Tegelijk ben ik ook onder de indruk van kerken en andere groepen die het er niet bij laten zitten en zich in willen zetten voor de mensen in hun omgeving. Ik help hen daar graag bij. Jij ook?

P.S. Voor 25 Euro kun je al een gezin een voedselbasispakket van een maand geven.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/06/2020
21:30

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!