Boaz en Nadal in actie voor India!

Dit is de actie van Boaz van Eeken en Nadal Schuit

( Lid van team: GuidoO1L2018 )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (29%)

Hallo allemaal!

Wij, Boaz van Eeken en Nadal Schuit, doen mee aan een schoolproject voor de Verre Naasten. In India is er veel armoede, honger, ziekte en weinig schoon drinkwater. Door dit project willen wij daar verandering in brengen. Met de opbrengsten van dit project zullen er trainingen aan boeren worden gegeven en nieuwe drinkkranen voor schoon water worden geplaatst.

Wij willen de situeatie in India verbeteren en daarvoor hebben we uw hulp nodig! U kunt ons sponsoren door een bedrag te doneren. Alle kleine beetjes helpen en al die kleine beetjes zullen de mensen in India helpen!

Alvast bedankt!

Groeten,

Boaz en Nadal

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Collecte+klusjes

14-04-2018 | 18:50  Vandaag doen we een collecte en klusjes voor het project we vragen dan of we een klusje kunnen doen, zo niet dan mogen ze zelf weten hoeveel ze doneren👍 
Lees meer