Strijden voor India!

Dit is de actie van Annelot en Vera

( Lid van team: Guido01W2018 )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 3.000 (109%)

Hallo, wij zijn Annelot en Vera! (12 & 13 jaar) en zitten op het Guido.

Wij zetten ons in voor het Verre Naasten project dat dit jaar voor betere gezondheidszorg gaat in India.

Waarom zetten wij hier ons voor in? Wij willen dat mensen in India het net zo goed kunnen hebben als wij. 

We hopen met onze acties veel geld optehalen voor India, we zullen regelmatig op deze pagina laten weten waar we mee bezig zijn en wat we hebben opgehaald. Dus om op de hoogte te blijven check dan deze pagina. 

Om ons te steunen kun je ons doneren, dit zouden wij erg waarderen!

Groetjes van Annelot en Vera!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Onze inzet!

31-05-2018 | 19:26  Hallo allemaal, Nog maar een paar uren en het zit erop! We zijn blij dat we aan dit project mochten meedoen en we hopen dat we de mensen in India zo een beetje geholpen hebben. We willen jullie graag nog even herinneren wat we nou allemaal gedaan hebben: - voorbereiding sponsoorloop We hadden in het begin gelijk brieven geschreven naar de Fontanus (basisschool) of we op hun school een sponsoorloop mochten organiseren. Ook hebben we de Guido gevraagd of we vrij mochten krijgen voor deze speciale dag! Het mocht en dat was de eerste stap van ons project!📑 - bloemenactie We hadden een bericht in de facebook groep van Annelots kerk geplaatst of de mensen een bosje bloemen wilden kopen voor het goede doel! Uiteindelijk zijn er 47 bosjes bloemen verkocht en zijn we een hele dag bezig geweest met fietsen en rondbrengen🌸🚴We hebben hier in totaal €250 mee verdient. - rommelmarkt Op koningsdag zijn we allebei om 5 uur opgestaan en zijn we op de rommelmarkt gaan staan. Vera verkocht zelfgemaakt armbandjes en sleutelhangers en Annelot gewoon allemaal rommel!😉 We hebben hier in totaal €125 mee verdient. - Voorlichting Sponsorloop We hebben op de Fontanus in alle drie de klassen die mee gingen doen aan de sponsorloop een voorlichting gegeven waar ze voor gingen rennen. We hadden uitgelegd hoe de dag ging verlopen en wat De Verre Naasten allemaal doet! De kinderen raakten er heel erg gemotiveerd door👍 - Heitje voor karweitje We hebben glas weggebracht en plastic flessen voor statiegeld omgeruild! Hier hebben we €7,25 mee verdient. Alle beetjes helpen.🍾 - Sponsorloop Daar was hij dan echt, de sponsorloop! We hebben een ontzettend gave en drukke middag beleeft! Ongeveer 75 kinderen moesten in een halfuur tijd zoveel mogelijk rondjes rennen. Van te voren hadden ze zoveel mogelijk sponsors verzameld. Aan het einde van de sponsorloop kregen ze en oorkonde. En de klas die het meeste geld had verdient kreeg een prijs. Groep 6/7 heeft gewonnen en kreeg een taart als prijs! We hebben met de sponsoorloop ongeveer €2700 verdient!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😲🎉 - afwassen Op het kampeerweekend van Annelot haar kerk hebben we afgewassen met een paar anderen meiden. We hebben geschrobt en geboend en we hebben hiermee €12 verdient!💦 -collecte Uiteindelijk hebben we nog een collecte aangevraagd aan de kerk van Annelot. Dat mocht en samen met 4 andere kinderen die ook mee deden aan dit project hebben we ieder €85 verdient😄 -donaties Tot slot hebben we familieleden en vrienden gevraagd om te doneren. We denken daar ongeveer ook wel €120 mee verdient te hebben😇   Zo dat was de hele lijst! We zijn super dankbaar voor iedereen die ons gesteunt en geholpen heeft en we zijn ook trots op iedereen die zich inzet voor de verre naasten. Morgen hebben we een superleuke slotdag  van de Verre Naasten en dan hopen we het mooi af te sluiten met een prijsuitreiking en een colorrun🌈 #guido4india En een waarschijnlijk een laatste keer groetjes van Vera & Annelot😉
Lees meer