Strijden voor India!

Dit is de actie van Annelot en Vera

( Lid van team: Guido01W2018 )

Nog te gaan

van totaal € 3.000 (13%)

Hallo, wij zijn Annelot en Vera! (12 & 13 jaar) en zitten op het Guido.

Wij zetten ons in voor het Verre Naasten project dat dit jaar voor betere gezondheidszorg gaat in India.

Waarom zetten wij hier ons voor in? Wij willen dat mensen in India het net zo goed kunnen hebben als wij. 

We hopen met onze acties veel geld optehalen voor India, we zullen regelmatig op deze pagina laten weten waar we mee bezig zijn en wat we hebben opgehaald. Dus om op de hoogte te blijven check dan deze pagina. 

Om ons te steunen kun je ons doneren, dit zouden wij erg waarderen!

Groetjes van Annelot en Vera!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Collecte?!

25-05-2018 | 20:25  Hallo! Zondag 27 mei wordt er een collecte voor India gehouden in Annelots kerk. We hebben samen met een aantal anderen kinderen in Annelot haar kerk die ook meedoen aan het project samengewerkt. We hebben een brief geschreven aan de diakenen of wij een collecte voor India mochten houden. En alle diakenen vonden het een goed idee!😀 . Annelot heeft samen met een ander meisje een korte voorlichting in de kerk gegeven over ons project en de verre naasten. We hopen daarmee de mensen te laten weten dat dit project heel belangrijk is. Zondag gaan we collecteren en we hopen veel geld op te halen! Wil je ons nog steunen? Dan kan je hier op deze site doneren.  #guido4india Groetjes Vera & Annelot
Lees meer