Met een ei van Larei maak je de verre naasten blij!

Dit is de actie van Anke, Sanne en Veerle

( Lid van team: GuidoO1U2018  )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 200 (864%)

Hoi! Wij zijn Veerle, Sanne en Anke en wij zitten op de Guido in Amersfoort in klas 1 VWO. Wij doen met veel inzet mee met het verre naasten project. Door het verkopen van eieren halen wij geld op voor de verre naasten. Hier kunnen jullie onze vorderingen bekijken, en natuurlijk kan je ook geld doneren!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Het is bijna zover!

30-05-2018 | 12:14 Nog 1 dag, 20 uur, en 50 minuten.. En dan is de grote dag! Een super gaaf feest en de winnaars worden bekend gemaakt. Morgen nog een lading eieren rondbrengen, en dan is het zover... We hebben er super veel zin in, en we zijn trots op het bedrag wat hebben binnengehaald. We stonden een tijdje op de eerste plaats, maar er is een ander groepje dat nóg meer geld heeft binnengehaald dan wij. Ook zij hebben het super goed gedaan!! We hadden het erg leuk gevonden om op de eerste plaats te eindigen, maar we weten dat het niet om het bedrag per groepje gaat, maar om het enorme bedrag dat we met de hele school hebben binnengehaald. Daar kunnen heel wat landbouwtrainingen van worden gegeven, en de Verre Naasten kan daar super veel watersystemen van kopen.  
Lees meer