Met een ei van Larei maak je de verre naasten blij!

Dit is de actie van Anke, Sanne en Veerle

( Lid van team: GuidoO1U2018  )

Nog te gaan

van totaal € 200 (792%)

Hoi! Wij zijn Veerle, Sanne en Anke en wij zitten op de Guido in Amersfoort in klas 1 VWO. Wij doen met veel inzet mee met het verre naasten project. Door het verkopen van eieren halen wij geld op voor de verre naasten. Hier kunnen jullie onze vorderingen bekijken, en natuurlijk kan je ook geld doneren!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Tussentijdse prijs!

24-05-2018 | 20:47 Wij hebben woensdag een tussentijdse prijs gewonnen, in de categorie inzet en hoogste opbrengst!! We zijn er echt heel blij mee. En... De finish komt nu wel heel dichtbij! Helpen jullie ons om deze finish te halen? We willen de mensen die al meegeholpen hebben heel erg bedanken! En het voelt heel goed dat dit geld niet naar ons zelf gaat, maar allemaal naar de mensen in India!! 
Lees meer