Anja Mijnheer

Help ook mee!

( Lid van team: Help SETIA in Jakarta openhouden )

Meer informatie

Wereldwijd worden broers en zussen getroffen door het coronavirus. Maar sommige landen worden wel heel zwaar getroffen. Zoals Indonesië, waar een lockdown voor veel mensen geen inkomen betekent. Een paar jaar terug mocht ik Indonesië bezoeken. En ook het belang zien van goede theologische opleidingen in dit islamitische land. De theologische hogeschool SETIA heeft het moeilijk. Hun grootste sponsor kan SETIA geen financiële steun meer geven. Help je mee zodat SETIA kan blijven bestaan en door kan gaan met het opleiden van theologie studenten? Dank je wel!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

19/05/2020
22:10

Marijke

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!